Valovitog paleta, kartonske igračke, stalak za igračke, kartonske igračke

Valjkani paletni zasloni, Kartonske igračke Držači za prikaz, Kartonske kartonske ploče Opis: Kartonski zasloni su najbolja oprema za pohranjivanje i prikazivanje proizvoda na tržištu. 1) Glavni materijal: valoviti karton, KT odbora, Gray Board 2) dizajni: imamo šest godina iskustva u dizajnu ...

Detalji o proizvodu

Valovitog paleta, kartonske igračke, stalak za igračke, kartonske igračke

Opis:
Kartonske zaslone najbolja su oprema za pohranu i prikazivanje proizvoda na tržištu.
1) Glavni materijal: Valoviti karton, KT ploča, Siva ploča
2) Dizajn: imamo šest godina iskustva u dizajnu i izradi kartonskih zaslona, ​​naša inženjerska istraživanja i razvoj nove strukture za naše klijente. Imamo i savršen grafički dizajner koji se bavi vašim umjetničkim djelima kako bi tiskanje učinio u najboljem slučaju, ako nemate dizajner, dobro možemo pomoći u izradi umjetničkog djela.
3) Tiskanje i obrada površina: offset tisak, sitotisak i ispis tinte
Obrada površine: sjajna / matna laminacija, lak, vodena prevlaka, UV premaz;
4) Veličina: Svi ovdje prikazani kartoni su prilagođeni, imamo inženjer građevine i grafički dizajner, dobro možemo dizajnirati veličinu zaslona bazu na vaš zahtjev, kartonski zasloni su samo za vaše proizvode.
5) Pakiranje: 3 metode za pakiranje, a. stan pakiran u kutiji, a zatim samo isporučiti prikazuje vas, b.3D kartonskog paketa, naša tvornica u Shenzhen, možete poslati svoje druge proizvode u našu tvornicu, onda smo stavili proizvode u zaslone i pakiranje prikazuje s proizvodima u 3D kartonsku kutiju, a zatim vam dostavite sve zaslone i proizvode, c. pakirajte zaslone kao svoje zahtjeve
6) Vrijeme uzorkovanja: uzorak u boji treba 3-5 dana, uzorci u boji trebaju: 2-3 dana
7) Naknada za uzorak: vratit ćemo cijelu naknadu za uzorak ako vaša količina narudžbe doseže 500 dolara
8) MOQ: naš MOQ je 200pcs, ako je vaša količina narudžbe manja od našeg MOQ, mi ćemo ga napraviti kao uzorak naloga.
9) Osigurajte vrijeme: 12-15 dana, ako imate hitnu potrebu, možemo gurati i pokušati dovršiti teret što je prije moguće.
10) Dostava: Imamo dugoročnu suradnju špediter koji će vam pomoći organizirati isporuku, morskim ili zrak je u redu. naravno, također možete dogovoriti isporuku po sebi, pomoći ćemo vam besplatno organizirati utovar.

Imamo profesionalni dizajnerski tim i prototyping stroj kako bismo mogli izigravati uzorak za vaše odobrenje prije narudžbe. Ovi prijenosni zasloni su lagani, jednostavni za postavljanje i ugradnju kako bi se podigli na visok promet maloprodajnog prikaza. zasloni su prijateljska okolina, dizajnirana i proizvedena dobro, promoviraju vašu robu i tvrtku vašem klijentu.

Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača paleta i dobavljača, naša tvornica može pružiti kupcima valovitog paleta prikazuje, karton kartonske stojeće staze, kartona igračaka prikazuje proizvode s dobrim cijenama. Ako tražite marke za prikaz ili proizvode visoke kvalitete, slobodno nas kontaktirajte.

Upit