Dom > Vijesti > Sadržaj

Neka zaslon kartona bude vaš glasnogovornik

Dec 06, 2018


Neka kartonski zaslon bude vaš glasnogovornik nije samo ideja. Zapravo, nadograđeni kartonski zaslon će vam uistinu pomoći da uštedite na troškovima i vremenu od promocije prodaje i ostvarite veliku prodaju.


Ovo je pravi slučaj jednog od naših kupaca iz Belgije koji je kupio CDU kartonske brojače s digitalnim zaslonom od nas da bi prikazao svoj novi proizvod, magijski novčanik.

Moj kupac je pokrenuo magijski novčanik na tržište i trebao je pokazati potrošačima kako je čaroban novčanik. U međuvremenu, također mora naučiti potrošače kako koristiti novčanike.


U ovom slučaju, on mora objasniti svakim potrošačem sve više i više. Ovaj posao je vrlo važan, ali dosadan. Tko će to učiniti? Kad mu se udara problem, javlja mu se da mu stroj može pomoći da obavlja posao. Stoga je došao k meni.

Zapravo, ovo je stvarno mudra ideja. Napravili smo brojčanik koji je dostupan za pohranu digitalnog zaslona. Moj kupac će staviti slike / videozapise na zaslon, a zatim prikazati novčanik potrošačima.

Na taj način zaslon nije samo okvir za pohranu novčanika, već i glasnogovornika za izradu prezentacije o novčaniku. Koji veliki prodajni asistent!

QQ图片20181206165942

Otprema za prikaz kartona


QQ图片20181205103044

Kartonski brojač s LCD digitalnim zaslonom u belgijskoj trgovini

Kontaktirajte me ako bilo što odgovara vašoj potražnji

Kathy Ni

E-pošta: sales01@displaystandpop.com

Tel / WhatsApp: +86 17301935393Različite kartonske ploče s digitalnim zaslonom za vaše mogućnosti


cardboard countertop display with LCD screen 4376422 Summer-Slippers-Cardboard-Display-Wth-LCD-Screen-on-Topheader waterfall cardboard display with LCD screen

K