Dom > Industrija znanja > Sadržaj

Podrijetlo zaslona s prikazom pop kartona

Sep 07, 2018Pop-kartonska stalka / police, uglavnom od valovitog papira i sive kartice papira (također nazvanog CCNB), prvo nastale u Europi i Sjevernoj Americi, koje su bile široko korištene u prehrambenoj industriji, kozmetičkoj industriji, industriji kućanskih aparata i alkoholu industrija.

008.jpg Većina zapadnih tvrtki utvrdila je da bi mogla očitovati korporativnu R & D razinu u međuvremenu povećati učinkovitost prodaje ako uzme kartona prikaz stoji kao alat za oglašavanje. Kao rezultat toga, korisnici i proizvođači pop-kartonskih zaslona stalno se povećavaju.


U korak s brzim razvojem gospodarstva i jačom ekološkom osvješćivanjem korporacija i potrošača, kartonska stalci postupno zamjenjuju druge vrste pop-štandova i postaju univerzalni na tržištu terminalnih prodajnih mjesta. Razlog takvim promjenama je zbog toga što zapadni potrošači nedostaju povjerenja u televizijsko oglašavanje.


U SAD-u gledatelji mogu odabrati da ne gledaju komercijalne sadržaje filtriranjem. Stoga sve više i više tvrtki neće voditi TV reklamu kao glavne promotivne medije. Umjesto toga, oni posvećuju veću pozornost na pop kartonsku ploču na tržištu terminala i stavljaju visoku premiju na takav promotivni alat u supermarketima.


Sljedeće slike su tipični stalci za kartonsku karticu unutar oglasne industrije. Pišite mi ( sales01@displaystandpop.com ) ako trebate više pojedinosti.
013.jpg QQ图片20180827161117.jpg QQ图片20180808140956.jpg 029.jpgKathy Ni

7. rujna 2018