Dom > ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Pitanje: 1. kako da počnemo surađivati?

A: Sve naše prikazuje prilagođene, obično krećemo od dizajn strukture i veličine za kupce. U ovoj fazi kupac potrebno nam glavna ideja o tome gdje zaslon staviti, na katu, šalter ili objesiti na zid. I recite nam detaljne informacije proizvoda (veličina, težina, kako prostor) ili poslati nam nekoliko uzoraka proizvoda za dizajn ako je moguće.

P: 2. možete li nam pomoći s umjetničko djelo?

A: Obično je kupca koji čine umjetnička djela sami po sebi, ako kupac ima poteškoća ili nemaju dizajner da bi umjetničko djelo, možemo im pomoći dok oni nam nude osnovne ilustracije sastojak. Sljedeći će biti boja uzorak prije masovne proizvodnje.

Pitanje: 3. da li nudite uzorak?

A: Da, možemo ponuditi prazan uzorak ili šareni uzorak za ink-jet ispisa, to je uglavnom za kupce da provjerite dimenzije, kvaliteta papira, težine podržava mogućnost.

P: 4. koliko dugo je potrebno kako bi uzorak?

A: Prazan uzorak treba 1 do 3 dan, boja uzorak treba 3-5 dan.

P: 5. kako naplatiti za uzorak?

A: Obično naplaćujemo malu sumu novca za izradu uzorak, samo dovoljno pokriće troškova. Ne će posjedovati novac na stvaranje uzorka. Kada je narudžba potvrđena, glavni uzorak može se odbiti od ukupne vrijednosti naloga.

P: 6. možemo koristiti uzorak boje za ink-jet ispisa provjeriti boju u masovnu proizvodnju?

A: Ne, jer proces ink-jet tisak je potpuno drugačiji od sitotiska u masovnu proizvodnju. Boja će se razlikovati od boje u masovnu proizvodnju. Ako kupci žele vidjeti kako će izgledati boja kao u masovnu proizvodnju, mi ćemo ponuditi kupcu A3 ili A4 veličine ispisa dokaz koji je 90% uz boju u masovnu proizvodnju.

P: 7. kako brod uzorak?

A: Obično šaljemo po TNT, UPS, FedEx ili DHL. I courier naknade naplaćuje se od kupca protiv dolaska. Ako kupac nema kurirske A/C, možemo pomoći gosti pronaći najekonomičniji kurirske usluge agenta, i onda kupac platiti kurir zadužen, uplati kurirske agenta. Ne brini, teret će biti potpuno napunjenom treća strana, to je špediter.

Pitanje: 8.What je vrijeme protoka za rasute reda? I uvjeti plaćanja?

A:  O 15-20days nakon uplate dosegne naš račun po TT, 40% od ukupnog iznosa kao depozit. Nakon robe završio i provjeriti od strane kupaca, 60% bilance potrebno platiti, to je prije isporuke.

P: 9. kako pokazati gosti postupke za sastavljanje karton prikaz?

A:   Nudimo montažne upute linija ili slike. Ako je kupac još uvijek teško nakon pregleda sastavljanje uputa, ponudit ćemo video pokazati kupcu jasno o korak po korak.